Нискотемпературна Daikin Altherma со сплит-систем

Daikin Altherma R - ERLQ-CW1

ERLQ-CW1

Карактеристики на производот

 • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C
 • Scroll-компресор контролиран од инвертор

Предности

 • Загарантирана работа и на -25°C

  Загарантирана работа и на -25°C

  Daikin units are suitable for all climates, even withstanding severe winter conditions with an operation range down to -25°C

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.