Кондензирачка единица со screw-компресор и со воздушно ладење, стандардна ефикасност, стандардно ниво на бучава

ERAD-E-SS

ERAD-E-SS

Карактеристики на производот

  • Еден вод на разладно средство со single-screw компресор
  • Компактен дизајн
  • Голем оперативен опсег (амбиентална температура до -18°C)
  • Опширен список со опции (достапна е опција за враќање топлина)

Предности

  • Screw-компресор

    Screw-компресор

    Компресорите single-screw содржат ротори со машки и женски навои и се дизајнирани за високи капацитети и перформанси

Технички детали

Документација

Каталог