Едноставен кориснички интерфејс

EKRUCBS

EKRUCBS

Карактеристики на производот

  • Пријатен и едноставен далечински управувач со современ изглед
  • За контрола на просторно греење, ладење и топла санитарна вода, заедно со режим на засилувач
  • Лесен за употреба: може да се пристапи директно до сите главни функции
  • Едноставниот кориснички интерфејс може да се користи само со главниот кориснички интерфејс
  • Употреба на универзални симболи, без текст

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.