Кориснички интерфејс

EKRUCBL

EKRUCBL

Карактеристики на производот

  • Пријатен далечински управувач со современ изглед
  • За контрола на просторно греење, ладење и топла санитарна вода со, меѓу другото, повторно греење, режим на закажување и режим на засилувач
  • Лесен за употреба: може да се пристапи директно до сите главни функции
  • Можни се повеќе јазици, во зависност од моделот : англиски, германски, холандски, шпански, италијански, француски, грчки, руски итн.
  • Дополнителен кориснички интерфејс може да има и на термостатот за во собата што треба да се грее.
  • Лесно стартување: интуитивен интерфејс за поставки на напредни менија

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.