Жична контрола на подна температура

EKRTETS

EKRTETS

Карактеристики на производот

  • Жична контрола на подна температура
  • Функцијата за заштита на подна температура му овозможувана корисникот да ги постави максималната и минималната подна температура за да се зачува реалната температура во опсегот што ја дозволува избраниот материјал на подот.
  • При употреба на подно греење или ладење, функцијата за спречување роса не дозволува кондензација на подот

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.