Жичен адаптер со четири излезни сигнали

EKRP1C14

Овозможува излезен сигнал од компресор, вентилатор помошен грејач или развлажувач

EKRP1C14

Карактеристики на производот

  • Во комбинација со внатрешни единици FXZA и FXSA
  • Инсталациска кутија потребна за FXZA

Документација

Sorry, we could not find any documents.