Wiring adapter with four output signals

EKRP1C11

EKRP1C11

Карактеристики на производот

  • Allows output signal of compressor or fan operation
  • Allows output signal to auxiliary heater or humidifier

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.