Wiring adapter with four output signals

EKRP1B2A

Allows output signal of compressor, fan, auxiliary heater or humidifier

EKRP1B2A

Карактеристики на производот

  • Installation box KRP4A96 needed

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.