DIII-net Modbus-интерфејс

EKMBDXA

Среден до голем ентериер во деловен објект

EKMBDXA

Карактеристики на производот

  • Вграден контролен систем за беспрекорна врска меѓу Split, Sky Air, VRV, чилери, клима комори и BMS
  • Комуникација преку протоколот Modbus RS485
  • Детално надгледување и контрола на целосното решение VRV
  • Лесна и брза инсталација преку протоколот DIII-net

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.