Domestic hot water tank

EKHWS-D3V3

Stainless steel domestic hot water tank

EKHWS-D3V3

Карактеристики на производот

  • Available in 150, 180, 200, 250 and 300 liters
  • Stainless steel domestic hot water tank

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.