Domestic hot water tank

EKHWS-B3Z2

Stainless steel domestic hot water tank

EKHWS-B3Z2

Карактеристики на производот

  • Stainless steel domestic hot water tank
  • Available in 150, 200 and 300 liters

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.