Domestic hot water tank

EKHWS-B3V3

Stainless steel domestic hot water tank

EKHWS-B3V3

Карактеристики на производот

  • Stainless steel domestic hot water tank
  • Available in 150, 200 and 300 liters

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.