Daikin Altherma Flex тип

Daikin Altherma - EKHVMYD-AB

Парапетна повратна топлотна пумпа на принципот воздух-вода за големи станбени и комерцијални примени

EKHVMYD-AB

Карактеристики на производот

 • Внатрешна парапетна единица до 9 kW
 • Мали сметки за струја и слаба емисија на CO2
 • Енергетски ефикасен систем за греење и ладење базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
 • Примена на висока температура: до 80°C без електричен грејач
 • Флексибилна конфигурација во однос на грејните тела
 • Scroll-компресор контролиран од инвертор

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.