Топлотна пумпа за топла санитарна вода

Daikin Altherma M HW - EKHH2E-PAV33

Подобрена удобност со топла вода

EKHH2E-PAV33

Карактеристики на производот

  • Тивко работење: со 53 dBA, еден од најтивките производи од тој тип
  • Лесно ракување: благодарение на својата компактна големина, може лесно да се внесе низ врата
  • Подобрена удобност: 3-те оперативни режима ќе одговорат на сите ваши потреби
  • Може да се поврзе со систем за соларна енергија: збогатете го домот со обновлива енергија
  • Широк оперативен опсег: до -7 ⁰C надворешна температура со топлотната пумпа, под -7 ⁰C со поддршка од електречин елемент за греење

Предности

  • Поддржува соларен систем

    Поддржува соларен систем

    Take advantage of solar power. Easily connect your hot water storage to solar collectors on your roof.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација