Топлотна пумпа за топла санитарна вода

Daikin Altherma M HW - EKHH2E-AV33

Подобрена удобност со топла вода

EKHH2E-AV33

Карактеристики на производот

  • Тивко работење: со 53 dBA, еден од најтивките производи од тој тип
  • Лесно ракување: благодарение на својата компактна големина, може лесно да се внесе низ врата
  • Подобрена удобност: 3-те оперативни режима ќе одговорат на сите ваши потреби
  • Широк оперативен опсег: до -7 ⁰C надворешна температура со топлотната пумпа, под -7 ⁰C со поддршка од електречин елемент за греење

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација