Грејач на долна плоча

Sky Air - EKBPH140N

За да не замрзнат отворите за одвод при екстремни временски услови

EKBPH140N

Карактеристики на производот

  • Во комбинација со серијата надворешни единици RZAG-NV1 Sky Air Alpha
  • Само за екстремни временски услови со долготрајно ниска температура на воздухот и висока влажност
  • Отворите за одвод се отворени постојано, за да не се наталожи мраз на разменувачот на топлина

Документација

Sorry, we could not find any documents.