Хибридна топлотна пумпа Daikin Altherma

Daikin Altherma R Hybrid - EHYHBH-AV32

Хибридна технологија што комбинира гас и топлотна пумпа на принципот воздух-вода за греење и топла вода

EHYHBH-AV32

Карактеристики на производот

  • Хибридната пумпа Daikin Altherma ја комбинира технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода со технологијата на кондензирање гас
  • Високоѕидна внатрешна единица само за греење со топлотна пумпа на принципот воздух-вода
  • Во зависност од внатрешната температура, цените за електрична енергија и количината на внатрешна топлина, хибридната топлотна пумпа Daikin Altherma секогаш го избира најекономичниот режим за работење
  • Мала инвестиција: нема потреба од промена на постоечките радијатори (до 80°C) и цевки
  • Овозможува доволно топлина при реновирање, затоа што сите количества топлина се покриени до 32 kW
  • Лесна и брза инсталација благодарение на компактните димензии и брзите поврзувања

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.