Нискотемпературна Daikin Altherma со сплит-систем

Daikin Altherma 3 R F - EHVZ-E6V

Парапетна единица вградена со управување за различни температурни зони

EHVZ-E6V

Карактеристики на производот

 • Комбиниран резервоар од не’рѓосувачки челик за топла санитарна вода од 180 или 230 L и топлотна пумпа за лесна инсталација
 • Конекција за WLAN-адаптер
 • PCB-таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
 • Мала зафатнина при инсталација, слично со другите апарати за домаќинство
 • Bi-zone овозможува надгледување на температурата за 2 зони. Поврзете го подното греење со радијатор за да ја оптимизирате ефикасноста

Предности

 • Residential Controller на Daikin

  Residential Controller на Daikin

  Управувајте со внатрешната атмосфера од секое место преку паметен телефон или таблет

 • Контролор на интернет

  Контролор на интернет

  Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.