Нискотемпературна Daikin Altherma со сплит-систем

Daikin Altherma R F - EHVZ-CB3V

Оптимална ефикасност што нуди целосна флексибилност на грејните тела

EHVZ-CB3V

Карактеристики на производот

  • Две различни температурни зони може да ги регулира автоматски истата внатрешна единица
  • Нуди флексибилност на крајниот корисник за комбинирање различни грејни тела, на пример, подно греење и радијатори, додека истовремено ја оптимизира ефикасноста
  • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сè, заедно со резервоар за топла санитарна вода
  • Енергетски ефикасен систем само за греење, базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.