Карактеристики на производот

 • Во комбинација со R-32, технологијата Bluevolution го намалува влијанието врз околината за 68% во споредба со R-410A, директно овозможува пониска потрошувачка на енергија благодарение на неговата голема енергетска ефикасност и има помало полнење на за 16%
 • Комбиниран резервоар од не’рѓосувачки челик за топла санитарна вода од 180 или 230 L и топлотна пумпа за лесна инсталација
 • Конекција за WLAN-адаптер
 • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C
 • PCB-таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
 • Мала зафатнина при инсталација, слично со другите апарати за домаќинство
 • Може да се избере вграден резервен грејач од 3, 6, 9 kW, а има достапни модели и без резервен грејач
 • Содржи WLAN-картриџ

Предности

 • Residential Controller на Daikin

  Residential Controller на Daikin

  Управувајте со внатрешната атмосфера од секое место преку паметен телефон или таблет

 • Загарантирана работа и на -25°C

  Загарантирана работа и на -25°C

  Daikin units are suitable for all climates, even withstanding severe winter conditions with an operation range down to -25°C

 • Контролор на интернет

  Контролор на интернет

  Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.