Нискотемпературна Daikin Altherma со сплит-систем

Daikin Altherma R F - EHVX-CB

Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода за греење, ладење и топла вода; идеална за куќи со ниска енергија

EHVX-CB

Карактеристики на производот

  • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сè, заедно со резервоар за топла санитарна вода
  • Енергетски ефикасен систем за греење и ладење базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
  • Совршено одговара на нови згради, како и за куќи со ниска енергија
  • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци
  • Флексибилна конфигурација во однос на грејните тела

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.