Нискотемпературна Daikin Altherma со сплит-систем

Daikin Altherma 3 R F - EHVH-D9WG

Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода за греење и топла вода, идеална за куќи со ниска енергија

EHVH-D9WG

Карактеристики на производот

  • Комбиниран резервоар од не’рѓосувачки челик за топла санитарна вода од 180 или 230 L и топлотна пумпа за лесна инсталација
  • Поради хидрауличните компоненти, нема потреба од компоненти од трети лица
  • PCB-таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
  • Мала зафатнина при инсталација од 600x600 mm
  • Може да се избере вграден резервен грејач од 3, 6, 9 kW, а има достапни модели и без резервен грејач

Предности

  • Контролор на интернет

    Контролор на интернет

    Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.