Карактеристики на производот

 • Вградена соларна единица овозможува врвна удобност при греење, создавање топла вода и ладење
 • Во комбинација со R-32, технологијата Bluevolution го намалува влијанието врз околината за 68% во споредба со R-410A, директно овозможува пониска потрошувачка на енергија благодарение на неговата голема енергетска ефикасност и има помало полнење на за 16%
 • Максимална употреба на обновлива енергија: користи технологија со топлотна пумпа за греење и соларна поддршка за просторно греење и производство на топла санитарна вода
 • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C
 • Принцип на свежа вода: хигиенска вода, без потреба на термална дезинфекција од легионела
 • Резервоар што не се одржува: без корозија, без анодна шипка, без наслаги од бигор и без губење вода преку безбедносниот вентил
 • Бивалентен систем: може да се комбинира со помошен извор на топлина
 • Содржи WLAN-картриџ
 • Интелигентно управување со складирањето топлина: постојано греење при режимот на одмрзнување и употреба на складираната топлина за просторно греење
 • Загубата на топлина е доведена до минимум благодарение на висококвалитетната изолација
 • Може да се контролира преку апликација при греење, создавање топла вода и ладење

Предности

 • Residential Controller на Daikin

  Residential Controller на Daikin

  Управувајте со внатрешната атмосфера од секое место преку паметен телефон или таблет

 • Загарантирана работа и на -25°C

  Загарантирана работа и на -25°C

  Daikin units are suitable for all climates, even withstanding severe winter conditions with an operation range down to -25°C

 • Контролор на интернет

  Контролор на интернет

  Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

 • Поддржува соларен систем

  Поддржува соларен систем

  Take advantage of solar power. Easily connect your hot water storage to solar collectors on your roof.

 • Свежа топла вода

  Свежа топла вода

  The structure of thermal store ensures optimal water hygiene and eliminates the risk of bacteria and legionella. Rest assured that your hot water is fresh and safe.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.