Нискотемпературна Daikin Altherma со сплит-систем

Daikin Altherma 3 R W - EHBX-E9W

Повратна топлотна пумпа на принципот воздух-вода со високоѕидна монтажа, идеална за куќи со ниска енергија

EHBX-E9W

Карактеристики на производот

 • Конекција за WLAN-адаптер
 • PCB-таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
 • Компактните димензии овозможуваат инсталација на мал простор, затоа што скоро и да нема потреба од страничен простор.
 • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со изгледот на другите апарати од домаќинството.
 • Комбинирајте ја со резервоар од не’рѓосувачки челик или со термален склад ECH2O.

Предности

 • Residential Controller на Daikin

  Residential Controller на Daikin

  Управувајте со внатрешната атмосфера од секое место преку паметен телефон или таблет

 • Контролор на интернет

  Контролор на интернет

  Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.