Нискотемпературна Daikin Altherma со сплит-систем

Daikin Altherma 3 R W - EHBX-D6V

Повратна топлотна пумпа на принципот воздух-вода со високоѕидна монтажа, идеална за куќи со ниска енергија

EHBX-D6V

Карактеристики на производот

  • Поради хидрауличните компоненти, нема потреба од компоненти од трети лица
  • PCB-таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
  • Компактните димензии овозможуваат инсталација на мал простор, затоа што скоро и да нема потреба од страничен простор.
  • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со изгледот на другите апарати од домаќинството.
  • Комбинирајте ја со резервоар од не’рѓосувачки челик или со термален склад ECH2O.

Предности

  • Контролор на интернет

    Контролор на интернет

    Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација