Карактеристики на производот

 • Во комбинација со R-32, технологијата Bluevolution го намалува влијанието врз околината за 68% во споредба со R-410A, директно овозможува пониска потрошувачка на енергија благодарение на неговата голема енергетска ефикасност и има помало полнење на за 16%
 • Конекција за WLAN-адаптер
 • PCB-таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
 • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C
 • Компактните димензии овозможуваат инсталација на мал простор, затоа што скоро и да нема потреба од страничен простор.
 • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со изгледот на другите апарати од домаќинството.
 • Комбинирајте ја со резервоар од не’рѓосувачки челик или со термален склад ECH2O.
 • Содржи WLAN-картриџ

Предности

 • Residential Controller на Daikin

  Residential Controller на Daikin

  Управувајте со внатрешната атмосфера од секое место преку паметен телефон или таблет

 • Загарантирана работа и на -25°C

  Загарантирана работа и на -25°C

  Daikin units are suitable for all climates, even withstanding severe winter conditions with an operation range down to -25°C

 • Контролор на интернет

  Контролор на интернет

  Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.