Нискотемпературна Daikin Altherma со сплит-систем

Daikin Altherma 3 R W - EHBH-D9W

Топлотна пумпа само за греење на принципот воздух-вода со високоѕидна монтажа, идеална за куќи со ниска енергија

EHBH-D9W

Карактеристики на производот

  • Поради хидрауличните компоненти, нема потреба од компоненти од трети лица
  • PCB-таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
  • Компактните димензии овозможуваат инсталација на мал простор, затоа што скоро и да нема потреба од страничен простор.
  • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со изгледот на другите апарати од домаќинството.
  • Комбинирајте ја со резервоар од не’рѓосувачки челик или со термален склад ECH2O.

Предности

  • Контролор на интернет

    Контролор на интернет

    Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.