Нискотемпературна Daikin Altherma со сплит-систем

Daikin Altherma R W - EHBH-CB

Топлотна пумпа само за греење на принципот воздух-вода со високоѕидна монтажа, идеална за куќи со ниска енергија

EHBH-CB

Карактеристики на производот

  • Високоѕидна внатрешна единица
  • Енергетски ефикасен систем само за греење, базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
  • Совршено одговара на нови згради, како и за куќи со ниска енергија
  • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци
  • Флексибилна конфигурација во однос на грејните тела
  • Може да се комбинира со топла санитарна вода

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Водич за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.