Топлотна пумпа со земен извор Daikin Altherma

Daikin Altherma 3 GEO - EGSAX-D9WG

Топлотна пумпа со земен извор за греење, ладење и топла вода

EGSAX-D9WG

Карактеристики на производот

 • Активно ладење со голема ефикасност
 • Вграден резервоар за топла санитарна вода од не’рѓосувачки челик
 • Подготвен за услугата Cloud: Далечинско надгледување и управување
 • Ултра висок SCOP при ладна клима, температура на излезна вода од 35°C
 • Многу ниска моќност на бучава
 • Гарантирана удобност за просторно греење дури и при најладните зимски услови

Предности

 • Контролор на интернет

  Контролор на интернет

  Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.