Топлотна пумпа со земен извор Daikin Altherma

Daikin Altherma 3 GEO - EGSAX-D9W

Топлотна пумпа со земен извор за греење, ладење и топла вода

EGSAX-D9W

Карактеристики на производот

 • Активно ладење со голема ефикасност
 • Вграден резервоар за топла санитарна вода од не’рѓосувачки челик
 • Подготвен за услугата Cloud: Далечинско надгледување и управување
 • Ултра висок SCOP при ладна клима, температура на излезна вода од 35°C
 • Многу ниска моќност на бучава
 • Гарантирана удобност за просторно греење дури и при најладните зимски услови

Предности

 • Контролор на интернет

  Контролор на интернет

  Управувајте со единицата од било кое место преку паметен телефон, лаптоп, компјутер, таблет или екран на допир

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.