Топлотна пумпа со земен извор Daikin Altherma

Daikin Altherma 3 GEO - EGSAH-D9W

Топлотна пумпа со земен извор за греење и топла вода

EGSAH-D9W

Карактеристики на производот

  • Гарантирана удобност за просторно греење дури и при најладните зимски услови
  • Вграден резервоар за топла санитарна вода од не’рѓосувачки челик
  • Подготвен за услугата Cloud: Далечинско надгледување и управување
  • Ултра висок SCOP при ладна клима, температура на излезна вода од 35°C
  • Многу ниска моќност на бучава

Предности

  • Контролор на интернет

    Контролор на интернет

    Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.