Нискотемпературна моноблок Daikin Altherma

Daikin Altherma M - EDLQ011-016CW1

Моноблок систем само за греење на принципот воздух-вода, идеален кога внатрешниот простор е ограничен

EDLQ011-016CW1

Карактеристики на производот

  • Моноблок концепт сè-во-едно со хидраулични делови
  • Конекција за LAN-адаптер
  • Може да се комбинира со топла санитарна вода
  • Енергетски ефикасен систем само за греење, базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
  • Ознака за енергија за греење A++ (од G до A++)
  • Одделен внатрешен дел со кабли (контролна кутија)
  • Одделна опрема за помошен грејач

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.