Нискотемпературна моноблок Daikin Altherma

Daikin Altherma - EDLQ-CV3

Моноблок систем само за греење на принципот воздух-вода, идеален кога внатрешниот простор е ограничен

EDLQ-CV3

Карактеристики на производот

  • Компактна моноблок-единица само за просторно греење со дополнителна опција за топла санитарна вода
  • Безгрижна инсталација : потребно е само поврзување со вода
  • Доверлива работа дури и при надворешна температура од -25°C благодарение на функциите за заштита од замрзнување, како на пример слободно висечки калем
  • COP до 5 со вообичаена годишна ефикасност до 300%

Предности

  • Инвертор

    Инвертор

    Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.