Нискотемпературна моноблок Daikin Altherma

Daikin Altherma 3 M - EDLA09-16DW1

Моноблок систем само за греење на принципот воздух-вода, идеален кога внатрешниот простор е ограничен

EDLA09-16DW1

Карактеристики на производот

 • Моноблок концепт сè-во-едно со хидраулични делови
 • WLAN-конекција со картриџ (дополнителна опција)
 • Може да се комбинира со топла санитарна вода
 • Енергетски ефикасен систем само за греење, базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
 • Одделна опрема за помошен грејач

Предности

 • Residential Controller на Daikin

  Residential Controller на Daikin

  Управувајте со внатрешната атмосфера од секое место преку паметен телефон или таблет

 • Контролор на интернет

  Контролор на интернет

  Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.