Нискотемпературна моноблок Daikin Altherma

Daikin Altherma - EBLQ-CV3

Повратен моноблок систем на принципот воздух-вода, идеален кога внатрешниот простор е ограничен

EBLQ-CV3

Карактеристики на производот

  • Компактна повратна моноблок-единица за просторно ладење и греење со дополнителна опција за топла санитарна вода
  • Безгрижна инсталација : потребно е само поврзување со вода
  • Доверлива работа дури и при надворешна температура од -25°C благодарение на функциите за заштита од замрзнување, како на пример слободно висечки калем
  • COP до 5 со вообичаена годишна ефикасност до 300%

Предности

  • Инвертор

    Инвертор

    Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.