LonWorks-интерфејс

LonWorks Interface - DMS504B51

Вграден контролен систем за беспрекорна врска меѓу системите VRV и LonWorks BMS

DMS504B51

Карактеристики на производот

  • Интерфејс за BMS-систем
  • Контролирајте и надгледувајте до 64 внатрешни единици/групи

Предности

  • Централизирана контрола

    Централизирана контрола

    Стартува, стопира и регулира неколку климатизери од една централна точка.

Технички детали

Документација