Интелигентен управувач на допир

Intelligent Touch Controller - DCS601C51

Детално и лесно надгледување и работа со системите VRV

DCS601C51

Карактеристики на производот

  • Контролирајте и надгледувајте до 64 внатрешни единици/групи

Предности

  • Централизирана контрола

    Централизирана контрола

    Starts, stops and regulates several air conditioners from one central point.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.