Унифицирана контрола за ON/OFF

DCS301B51

Овозможува истовремена и поединечна контрола на 16 групи внатрешни единици

DCS301B51

Карактеристики на производот

  • Контролирајте до 16 групи (најмногу 128 внатрешни единици)

Предности

  • Централизирана контрола

    Централизирана контрола

    Starts, stops and regulates several air conditioners from one central point.

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.