Карактеристики на производот

  • Интерфејс за BMS-систем
  • Modbus-интерфејс за надгледување и контрола на станбените внатрешни единици

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.