Интелигентен управувач на допир.

Intelligent Touch Manager - DCM601A51

DCM601A51

Карактеристики на производот

  • Интуитивните екрани им овозможуваат дури и на почетниците да го користат и надгледуваат системот како експерти
  • Алатките за паметно управување со енергија овозможуваат да се надгледува дали енергијата се користи според планот и помагаат да се открие потеклото на загубата на енергија, со што ја зголемуваат ефикасноста
  • Модуларен дизајн за употреба при мали до големи примени и како едноставна контрола на климатизација или мал BMS што управува со светла, пумпи,... преки WAGO I/O
  • Лесно сервисирање и брзо пуштање во употреба со далечинската проверка на содржината на разладното средство, едноставно отстранување на проблемите и алатката за пуштање во употреба

Предности

  • Централизирана контрола

    Централизирана контрола

    Starts, stops and regulates several air conditioners from one central point.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик