PMS-интерфејс

PMS interface - DCM010A51

Интерфејс за беспрекорна врска помеѓу Daikin HVAC и системи за управување со имот

DCM010A51

Карактеристики на производот

  • Пријатниот интерфејс овозможува лесна и директна поддршка
  • Можат да се поврзат до 2500 единици / простории
  • Се поврзува со Oracle PMS (систем за управување со имот)
  • Daikin разви интерфејс за брзо и лесно стартување

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.