GCU compact

Daikin Altherma C Gas ECH2O - D2U50GC-A

Комбинација од модерна технологија на кондензирачки бојлери на гас и термален склад

D2U50GC-A

Карактеристики на производот

  • Кондензирачки бојлер на гас, што заштедува простор, со вграден резервоар за топлина / соларна енергија
  • Технологија на согорување Lambda Gx што автоматски се адаптира на сите типови гас
  • Универзална употреба, благодарение на интелигентниот систем за управување со продавница и излез на моќност од 0,5 - 28 kW
  • Голема удобност при греење и производство на топла санитарна вода со вградениот термален склад ECH2O:  технологија за свежа хигиенска вода
  • Лесно вградување термален соларен и дополнителен генератор на топлина

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.