Кондензирачки бојлер на гас

Daikin Altherma 3 C Gas W - D2CNL-A1A

Совршено компактен кондензирачки бојлер на гас со високоѕидна монтажа

D2CNL-A1A

Карактеристики на производот

  • Лесна за сервисирање: може да се пристапи до сите делови само со отстранување на предниот панел
  • Многу компактна единица и флексибилна при употреба: може да се инсталира при скоро сите услови во просторијата (внатре и надвор од куќата) благодарение на заштитата од замрзнување на цевките за вода

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.