Флексибилна клима комора

D-AHU Professional

Решение за вентилација за различни примени

D-AHU Professional

Карактеристики на производот

  • Флексибилен дизајн скроен за потребите на купувачите, што ја прави единицата за најисплатлив избор
  • Проток на воздух од 500 m³/h до 144000 m³/h
  • Сите единици може да се дизајнираат модуларно за транспорт и склопување на терен
  • Системот на принципот приклучи-и-пушти му овозможува на корисникот да определи широк спектар на поставки, со што се добие одлична флексибилност при работата

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.