Врвна клима комора

D-AHU Modular R

Решение за вентилација со термално тркало

D-AHU Modular R

Карактеристики на производот

  • Врвен производ во однос на енергетската ефикасно и оперативниот опсег
  • EC-вентилатор со контрола на притокот на воздухот или притисокот, со фабрички поставен номинален проток на воздух и тивко работење
  • Едноставна и брза инсталација
  • Системот на принципот приклучи-и-пушти му овозможува на корисникот да определи широк спектар на поставки, со што се добие одлична флексибилност при работата
  • Термално тркало: апсорпција и деликатна технологија

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.