Standard decoration panel

Round Flow - BYCQ140EW

The Daikin Round flow panel with 360° air flow

BYCQ140EW

Карактеристики на производот

  • In combination with round flow cassette
  • Full white decoration panel

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.