Black standard decoration panel

Round Flow - BYCQ140EB

The Daikin Round flow panel with 360° air flow

BYCQ140EB

Карактеристики на производот

  • In combination with round flow cassette
  • Ideal for dark environments

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.