Карактеристики на производот

  • Во комбинација со бела VRV R-410A и касетна единица Sky Air
  • Содржи инфрацрвен сензор за присуство за да ги подобри енергетската ефикасност и удобноста

Документација

Sorry, we could not find any documents.