Карактеристики на производот

  • In combination with white Round flow cassette standard and auto cleaning decoration panels
  • Consists out of presence and infrared sensor to improve energy efficiency and comfort

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.