Сензор за CO2

BRYMA

Сензор за CO2 како дополнителна опција овозможува удобност и спречува загуба на енергија

BRYMA

Карактеристики на производот

  • Овозможува нормални нивоа на CO2 за да се создаде пријатна атмосфера
  • Спречува губење енергија поради преголема вентилација
  • Се комбинира со VAM и Modular L Smart

Документација

Sorry, we could not find any documents.